Paragon – bemutatkozik Lt. Belica


Az Epic Games bejelentette és megmutatta a Paragon következő karakterét, Lt. Belicát, egy szemrevaló amazont, azonban senkit ne tévesszen meg a látvány: a hölgy halálos.

A Paragon játszható hőseinek listája hamarosan egy új karakterrel bővül, akihez foghatót biztosan nem találtok az Unreal Tournament és (korábban) a Gears of War franchise-ok mögött álló Epic Games Unreal Engine 4-es, TPS nézetű MOBA játékában. 


A júliusi The Fey és az augusztusi Narbash után ismerjétek meg a pár nap múlva teljesen ingyenesen bemutatkozó, vadonatúj karaktert, Lt. Belicát, a Burst Castert is közelebbről. A meglehetősen dögős hősnőnk legfőképpen fegyverére támaszkodik a harcban, de különleges, a katonai technológiákhoz kötődő képességei is vannak. A fenti videóban látványosan mutatja be az Epic Games, hogy Lt. Belica mire képes, így nézzétek figyelmesen, a hivatalos honlap neki szánt posztjában pedig többet is megtudhattok róla. 

A karakter szeptember 13-án csatlakozik a nyílt bétájú Paragon felhozatalához, PC-n és PlayStation 4-en egyaránt. Hogy tetszik az új karakter?


Vélemény, hozzászólás?