PlayStation 4-re jöhet a Red Dead Revolver


Sokan nem tudják, de nem a Red Dead Redemption volt a sorozat első része. A hiányosságot hamarosan a PS4-esek pótolhatják.

Általában mindenki Red Dead Redemption 2-ként hivatkozik a sorozat folytatására, de szinte garantált, hogy nem ez lesz a neve. A Redemption ugyanis eleve egy második rész, amit a PlayStation 2-es Revolver előzött meg.

A 2004-ben megjelent játék egy a spagetti westernek hangulatát idéző TPS volt, az 1880-as években játszódik a vadnyugaton. Nem kapott rossz értékeléseket, Metacriticen 73-as átlagon áll a PS2-es, és 74-esen az Xboxos változat. Akinek kimaradt, de szívesen bepótolná PS4-en, annak valószínűleg nem kell sokat várnia, ugyanis az ausztrál PlayStation Store-ba felkerült a játék PS4-en futtatható változata.

A Rockstar PlayStation 2-re megjelent játékai közül a Grand Theft Auto sorozat három része, a Bully (amit Canis Canem Edit néven lehet megtalálni), valamint a Max Payne eredetije is elérhető már PS4-re. Kíváncsian várjuk, mi lesz a következő, egy Liberty City Storiesnak vagy egy Vice City Storiesnak valószínűleg sokan örülnének.

A kiadó még májusban ígérte, hogy “hamarosan” bejelentések érkeznek. Azóta is várunk.


Vélemény, hozzászólás?