Új fejezettel jön a Duke Nukem 3D felújított verziója


A múlt heti szivárgás beigazolódott. A Gearbox tényleg egy felújított Duke Nukem 3D verzióval készül a születésnapra, de komolyan is veszik az ünnepi zsúrt.

A Gearbox Software hivatalosan is bejelentette a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour érkezését. A fejlesztők igyekeznek megtartani minden fontosat az eredeti verzióból és még fel is turbózzák azt új grafikai megoldásokkal és egy extra fejezettel.

A Gearbox a 20. születésnapra összetrombitálta az eredeti játék néhány dizájnerét, hogy segítsék ki a srácokat a felújítással. Az új epizód megtervezését így az a Allen Blum III és Richard „Levelord” Gray hozta össze, akik az eredeti Duke Nukem 3D dizájn munkájáért is feleltek.

A csapathoz még csatlakozott az eredeti soundtrackkért felelős Lee Jackson, hogy komponáljon pár új darabot, és még Jon St. John is visszatért, hogy pár extra sorral toldja meg Duke Nukem szinkronját.

A rajongók végigjátszhatják a klasszikus az elejétől a végéig (beleértve az új tartalmakat is) a régi, 1996-os grafikai megjelenítéssel, de ha szeretnék, bekapcsolhatják a True3D Rendering módot, ami egy picit szebbre váltja a látványt.

A játékot 20 euró körüli áron lehet megvásárolni, és a program tartalmaz majd behind-the-scenes kommentár sávot is, amit a játékon belül bármikor ki-be lehet kapcsolgatni. Trailer is van, tessék nézni:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=SvVmSJKMktc]

A Duke Nukem 3D: 20th Anniversary Edition World Tour megjelenés október 11-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?