1 éves ingyenes Microsoft Office mindenkinek


A Microsoft bejelentette, hogy 2016.07.13.-án az ingyenes tárhelyeket 15-ről 5gbra csökkenti, függetlenül attól, hogy van e filmtekercs bónuszod, backupot, vagy bármi más kedvezményed.

Az át állást megkönnyítendő, mindenkinek biztosítanak 1 éves, ingyenes Office 365 előfizetést, amely 1 terrabájt OneDrive tárhelyet is magába foglal.

A hivatalos közlemény így hangzik:

Fontos változások a OneDriveval kapcsolatban
Tájékoztatni szeretnénk a OneDrive szolgáltatásban elkövetkező néhány változásról, amely Önt is érinti. A OneDrive-on használható tárhely mérete 15 GB-ról 5 GB-ra változik. Megszüntetjük a filmtekercshez használható 15 GB-os bónusz tárhely nyújtását is. Ezen változások eredményeképpen a következő időpontban túl fogja lépni a OneDrive-tárhelyére vonatkozó korlátot: 2016. 07. 13. (keresse fel a Tárhely weblapot, és ellenőrizze fiókját). További információt olvashat a GYIK weblapunkon.
Az átállás megkönnyítése érdekében egyéves ingyenes előfizetést igényelhet az Office 365 Egyszemélyes verzióra.* Ez az előfizetés 1 TB OneDrive-tárhelyet foglal magába.
Másik lehetőségként további tárhelyet vásárolhat,** vagy azt is választhatja, hogy töröl néhány fájlt.
Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek jelentős változások abban a szolgáltatásban, amelyet Ön rendszeresen használ. Elnézést kérünk, ha ezzel esetleg gondot okoztunk Önnek. Nehezen hoztuk meg ezt a döntést, de erre szükség volt ahhoz, hogy a jövőben is fenntartható módon tudjuk működtetni a OneDrive-ot.
Köszönjük, hogy a OneDrive-ot használja!
– a OneDrive csapata

Ahogy a közleményben olvasható az ingyenes előfizetés ezen a linken vehető igénybe.

Amit érdemes megjegyezni, hogy meg kell adni a bankkártya adatokat a szolgáltatás igénybevételéhez és ezt egy kis összeggel megterhelik, annak ellenőrzésesképpen, hogy a kártya adatok valósak,de ez az összeg 1 órán belül, visszatérítésre kerül.

Továbbá nem szabad meg feledkeznünk arról sem, hogy ki kell kapcsolnunk az automatikus megújítást, különben nagy meglepetés érhet minket, ha 1 év múlva 30 ezer forint csak úgy eltűnik a számlánkról.

Kikapcsolni ezen a linken tudjátok:

https://account.microsoft.com/services

Segítséget pedig ezen a linken találtok a lemondáshoz:

http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-10/cancel-a-microsoft-subscription#v1h=tab01

Megjegyzés:

Én már az új Officeból írok, egy fillért nem kellett fizetnem és nagyon kényelmes!

 


Vélemény, hozzászólás?