2017-ben is érdemes kilátogatni a PlayIT Show-ra!


Rengeteg helyszínnel és minden eddiginél változatosabb programmal készülnek a PlayIT Show szervezői, akik az érettebb gamerek számára egy nagy meglepetést is terveznek.

Sokan már a karácsonyfa alatt megtalálták a saját 2017-es PlayIT Show jegyüket, és bizony jól tették, hogy időben lecsaptak a legjobb belépőkre, hiszen a limitált számban elérhető jegyek minden bizonnyal most is jóval a rendezvények előtt elfogynak majd.

2016-ban rekorder évet zárt a PlayIT Show, idén pedig ennél is izgalmasabb lesz a program. Budapest mellett Győr, Debrecen és Pécs is szerepel az útitervben (kattintsatok ide a jegyekért!), hamarosan pedig a nyári szegedi rendezvényről és a PlayIT Belgrádról is elárulnak majd néhány érdekességet.

Ahogy mindig, most is rengeteg kipróbálható játék, az ország legismertebb videósai, legmenőbb gépcsodái és legkönnyebben bezsákolható ajándékai várnak rátok. Még mindig nem próbáltátok a virtuális valóságot? A PlayIT-eken az Oculus Rift, a HTC Vive és a PlayStation VR headsetek tucatjai várnak, hogy átélhessétek az élményt!

Ha mindez nem lenne elég, akkor ott van még a PlayIT Plus, ami az érettebb gamereket célozza meg. A közvetlenül a PlayIT Show-k után megrendezésre kerülő korhatáros rendezvényről hamarosan többet is elárulunk majd, addig is figyeljétek a PlayIT Facebook oldalát és a GSO-t!


Vélemény, hozzászólás?