A Bandai Namco bejelentette a Dark Souls 3 első DLC-jét


A Bandai Namco már egy hete bejelentette, hogy a mai napon fedi fel a Dark Souls 3 első kiegészítőjét, ám teljesen nem sikerült titokban tartani a csomag részleteit, hiszen tegnap számos információ napvilágot látott a DLC-vel kapcsolatban.

Persze azért a hivatalos bejelentés az igazi, melyből kiderült, hogy az Ashes of Ariandel című kiegészítő október 25-én jelenik meg PlayStation 4, Xbox One és PC platformon egyaránt. A DLC-ben egy új világban, a jégbe borult Ariandel vidékén kalandozhatunk, ahol a feladatunk az lesz, hogy kiderítsük, vajon miért vált fagyos pusztasággá az egykor virágzó birodalom.

A DLC az új felfedezhető terület mellett a Dark Souls 3 történetét és mitológiáját is gazdagítja, de új ellenfelekkel, kihívásokkal, fegyverekkel, páncélokkal és varázslatokkal is találkozhatunk a pakknak hála. A kiegészítő ezeken felül a játék kompetitív multiplayer részlegét is új funkciókkal vértezi fel.

Az Ashes of Ariandel önállóan vagy a Dark Souls 3 szezonbérletének részeként szerezhető be, előbbi esetben 15 dollárt, utóbbi megvásárlása esetén pedig 25 dollárt kell kiadnunk érte, igaz, a Season Pass a soron következő második DLC-t is tartalmazza.

A Dark Souls 3-ról írt tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?