A Bungie csapatának java már a Destiny második részén dolgozik


Lezajlott az Activision második negyedéves, befektetők számára tartott értekezlete, amelyen a pénzemberek kíváncsiak voltak arra is, hogy mi a helyzet a Destiny folytatásával – a cég vezérigazgatója, Eric Hirshberg pedig meglehetősen sokat elárult a játékról, kiderült tehát, hogy a „generációkra tervezett első rész” mégsem fog 2020-ig dübörögni a piacon. A szakember elmondta, hogy az egykor a Microsoft kötelékébe tartozó, és a Halo-sorozat első pár részével magát a videojátékos történelembe magabiztos kézzel beíró Bungie csapatának nagy része már a folytatáson dolgozik, amely az előzetes tervek szerint továbbra is valamikor jövőre – ha fogadnunk kéne, minden bizonnyal az ünnepi szezon környékén – érkezik majd.

Persze Hirshberg nem csak a második részről beszélt, hiszen a cég izgatottan készül az első epizódhoz megalkotott következő, nagyobb lélegzetvételű kiegészítőre, a Rise of Ironra is. A szakember elárulta, hogy igen optimisták az ezúttal már csak az aktuális konzolgenerációra érkező expanzió kapcsán, hiszen annak az előrendelései még így is, hogy Xbox 360-on és PlayStation 3-on már nem lesz lehetőség a nyüstölésére, meghaladták a tavalyi DLC, a The Taken King előrendeléseit. A Rise of Iron idén szeptember huszadikán érkezik, a multiplayer változásokról pedig sok-sok videót kapunk majd az idei Gamescomon, csak győzzük kivárni.

A Destiny második része tehát jövőre érkezik, és valószínűleg továbbra is csak konzolokon, egészen pontosan Xbox One-on, és PlayStation 4-en nyüstölhetjük majd, bár erről hivatalos információ még nem érkezetett.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?