A Capcom 2020-ig biztos bővíti a Street Fighter 5-öt


Bár ami az új tartalmakat illeti, a Street Fighter 5Velső szezonja végéhez ért, a Capcom máris jó előre tervez: olyannyira, hogy hamarosan az új szezon premierjének bejelentésére is számíthatunk.

A fejlesztők már korábban letették a nagyesküt arra nézve, hogy a játékot hosszasan kívánják bővíteni, de az SF5 producerei, Yoshinoro Ono és Tomoaki Ayano egy legutóbbi interjúban elmondták, hogy még legalább négy évig támogatják majd a játékot.

Ono a japán Famitsunak mondta el (az interjút az EventHubs fordította le angolra), hogy az SFV támogatási terve már 2020-ig megvan. Amikor pedig arról kérdezték, hogy addig készülnek-e egyéb verekedős játékot kiadni, Ono kitért a válasz elől, és úgy fogalmazott, hogy még komoly munka vár rájuk, hogy a Street Fighter V e-sportban betöltött pozícióját megerősítsék.

„Több bajnokságon szerepelünk, mint a Street Fighter 4 idejében, de ezen tovább szeretnénk dolgozni. Minél több bajnokságot tartunk, minél több játékos vesz részt rajtuk, és ezeket minél többen nézik, annál jobbak lesznek az eladásaink, a jövőt pedig ez határozza meg” – fejezte be Ono.

A Capcom kupát jövő hétvégén tartják meg a PlayStation Experience-en, és sokan az eseménytől valamiféle bejelentést is várnak – legyen az egy új karakter, évad, vagy egy teljesen új játék. Hamarosan kiderül…

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?