A CD Projekt Red is szeretné, ha mindenki együtt játszhatna


A Psyonix mellé a The Witcher sorozat fejlesztője is beállt. A CD Projekt Red ugyanis cross-platform támogatással szeretné piacra dobni a szeptemberben érkező kártyajátékot, így minden felhasználó összecsaphatna egymással.

A The Witcher 3: Wild Hunt készítői alig másfél hónapja jelentették be, hogy már javában dolgoznak a sorozat következő, de nem teljes értékű részén, a Gwent: The Witcher Card Game-en, amely reményeik szerint idén ősszel PC-re, Xbox One-ra, valamint PS4-re jelenik meg. 

A cég vezérigazgatója elmondta, ők is csak egy jóváhagyásra várnak a Sonytól, hogy a két rivális konzolon zsugázó felhasználók egymással és a PC-sekkel is összemérhessék az erejüket,. „A Gwent: The Witcher Card Game zárt béta tesztelésére hamarosan sor kerül, és a Microsoft már rábólintott a cross-play-re PC-n, valamint Xbox One-on. Emellett nyitottak arra, hogy ez funkció más platformokra kiterjedjen. Még keressük a megoldást PS4-re, de nagyon örülnénk, ha a bétához a Sony konzolja is csatlakozna. Egyelőre várjuk a visszajelzésüket” – árulta el Iwinski.

A játék nyílt béta tesztjére egyébként még mindig lehet jelentkezni itt.

Ti mit szóltok a bejelentéshez? 


Vélemény, hozzászólás?