A Creed – Apollo fia sztárja játssza a főszerepet az NBA 2K17 MyCareer módjában


Bár a remekül sikerült NBA 2k16 kapcsán a legnagyobb sirámunk épp az érthetetlenül szárazra, közhelyesre és logikátlanra (cserébe nyúlfarknyira) sikerült karrier mód volt, amelyben hiába alkottunk ázsiai kosarast, ikertestvérünk ugyanaz a fekete lány maradt, mérget lehetett venni rá, hogy a 2K a folytatásban újrapróbálkozik a történet-orientált kampány játékba integrálásával.

Nos, ami a szereplőgárdát illeti, nem érheti szó a ház elejét: az NBA 2k17 MyCareer módjának főszerepét a Creed – Apollo fiában hatalmasat villantó, (és ezzel a Fantasztikus négyesért bűnbocsánatot nyerő), a tavalyi Oscar gálát (a sokak szerint kiérdemelt jelölés híján) többedmagával vezető Michael B. Jordan alakítja majd.

A színész Justice Young, egy leendő NBA sztár kosaras csukájába bújik, aki az általunk megformált karakter (nem, nem ikertestvérét, hanem) legjobb barátját alakítja majd, aki a játékmód történetének legfontosabb döntéseiben is kulcsszerepet játszik.

Úgy tűnik tehát, hogy az új karrier elkanyarodik majd a Spike Lee által rendezett, csúfosat bukó történetmeséléstől, és a játékos által irányított, (külcsínén kívül) kőbe vésett karakterétől.

Az NBA 2k17 szeptember 20-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, és PC-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?