A Deus Ex: Mankind Divided már támogatja a HDR-t


Az Xbox One S masinák augusztusi megjelenésük óta, míg a PS4 és a PS4 Slim konzolok a 4.00-ás rendszerfrissítésüket követően már képesek a HDR támogatásra, ami azt jelenti, hogy még részletgazdagabb látványvilágot tudnak megjeleníteni amennyiben rendelkezünk az ehhez szükséges kijelzővel. Eddig azonban nem volt olyan játék, ami kiaknázta volna ezt a lehetőséget

A Deus Ex: Mankind Divided fejlesztői éppen ezért büszkén jelentették be Twitterükön, hogy az akció-RPG legújabb frissítése elgördíti az akadályt a HDR-játék elől, ugyanis a patch lehetővé teszi, hogy PS4 és Xbox One S gépeken is ilyen módban futtassuk Adam Jenesen kalandját.

Az 1.05-ös folt emellett több újdonságot is rejt a Breach játékmód számára, de egy új fegyvert, új skineket és térképeket, valamint új kezelőfelületet is rejt az avatárunk testreszabásához számos bug és hiba megszüntetése mellett. A frissítés főként a konzolos változatokhoz készült, de néhány apróságot a PC-sek is megkapnak ezek közül, érdekes módon pont a HDR támogatást nem.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem a novemberben érkező PS4 Pro masinához készülő patch, mivel ez csak a HDR támogatást adja hozzá a játékhoz. A Pro-folt ezzel szemben több grafikai finomítást és természetesen a 4K felbontást is elhozza majd a Deus Ex: Mankind Divided-hoz, amihez nem régiben vált elérhetővé ez első kiegészítő.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?