A Devil May Cry producere sajnálja, hogy nem volt kint az E3-on


Meglepő gesztust tett a rajongói felé Hideaki Itsuno, a rendező, akinek többek között a Devil May Cry sorozat második, harmadik és negyedik részét, valamint a hamarosan az aktuális konzolgenerációra is megjelenő fantasztikus nyílt világú akció szerepjátékot, a Dragon’s Dogmat is köszönhetjük. A szakember, aki idén jelentette be, hogy már gőzerővel dolgozik új játékán, elnézést kért a rajongóitól Twitteren, amiért azt nem vitte ki idén az E3-ra, de megnyugtatott mindenkit, hogy jól halad a program fejlesztése. Egyelőre nem tudjuk, miről van szó, de azért egy vadonatúj Dragon’s Dogma-n mi nem húznánk a szánkat:

Hideaki Itsuno a kilencvenes évek közepe óta dolgozik a játékiparban. A kezdetekben olyan kultjátékokon melózott, mint a Quiz & Dragons 1992-ben, vagy a Street Fighter Alpha 1995-ben, első, rendezői munkája pedig a Star Gladiator című 3D-s bunyós játék volt árkád masinákra és PlayStationre 1996-ban. Miután a Capcom berkeiben sorról sorra hozta a megbízható címeket (legyen szó a Power Stone folytatásáról, a Capcom vs SNK), végül rá, és csapatára bízták a hatalmas őrületté dagadó Devil May Cry széria második részét, amellyel bebizonyíthatta, hogy gigantikus csapatot is kellően erős kézzel tud irányítani. A széria harmadik és negyedik részét is levezényelte, majd megkapta a Capcom talán legambiciózusabb projektjének, a Dragon’s Dogmának is a karmesteri pálcáját.

Itsuno legutóbbi munkájának, a Dragon’s Dogmának a PC-s változatát mi is teszteltük, ezt ide kattintva olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?