A Farming Simulator 17 PlayStation 4-en is kap mod támogatást


A Farming Simulator 17 fejlesztői nem ismernek lehetetlent, és bizony megvalósítják azt, ami a Bethesdának nem sikerült.

A játékosok évekig várták, hogy a beígért Fallout 4 konzolos mod támogatást a PlayStation 4 játékosok is megkapják, de aztán a Sony döntésére hivatkozva kukába, vagy legalábbis polcra került az egész. Úgy néz ki, hogy a Farming Simulator 17 fejlesztői valamit másképp csinálnak, mert ott ebből nem lesz gond.

A Giants Software és a Focus Home Interactive egy Twitter üzenetben erősítették meg, hogy a Farming Simulator 17 bizony a megjelenéskor már támogatni fogja a modokat mindkét konzolon.

Az tény és való, hogy a Sony nem jelentette ki egyértelműen, hogy egyik játéknál sem fogja támogatni a modokat, de egy picit mégis vicces az, hogy a Bethesdának nem sikerült, viszont a Giantsnek igen. 

Lehet, hogy a Sonyt a megszámlálhatatlan mennyiségű nude mod és hasonlók tartották távol a Fallout 4-től, és mondjuk ilyesmitől a Farming Simulatornál nem kell tartaniuk. A Bethesda esetében a módszerrel volt a gond, úgy nem akarták engedélyezni, ahogy az a Fallout 4 és a felújított Skyrim esetében működött volna.


Vélemény, hozzászólás?