A FIFA 17, a Mortal Kombat X vagy a Rocket League a te játékod?


Melyikkel játszol legszívesebben? Esetleg mindegyiket szereted? Gyere el a GameNightra, tedd magad próbára, és még akár nyerhetsz is!

A GameNighton igyekszünk mind a konzolos, mind a PC-s játékosoknak kedvezni, ez most sincs másképp. Arra, hogy milyen PC-s játékok legyenek, még szavazhattok az esemény oldalán, viszont az ehavi konzolos felhozatal már fix: ez alkalommal FIFA 17, Mortal Kombat X és Rocket League vár titeket, illetve versenyen kívül PlayStation VR-ozni is lehet. 

Mindhárom versenyre legfeljebb 16 fő nevezhet, és mindegyikben két játékos játszik egymás ellen.

FIFA 17-ben egyenes kieséssel játszunk, aki elveszít egy meccset, a következő rendezvényen próbálkozhat újra, a győztes pedig mindig továbbjut. 8 perces mérkőzések lesznek, csapatot természetesen szabadon lehet választani. 

A Mortal Kombat XL-ben legalább 2 győzelem jelenti a továbbjutást. Mivel az XL változatról beszélünk, bármely karakter választható lesz, azok is, akik a Kombat Pack 1-gyel vagy 2-vel kerültek be. 

Rocket League-ben egy meccset kell megnyerni a továbbjutáshoz. 

Számos már programmal, ajándékkal várunk titeket, kijuthattok akár a Red Bull szabadulószoba-világbajnokságra is! Igazoljátok vissza, hogy ott lesztek, hívjátok meg barátaitokat, ellenségeiteket is (a nézeteltéréseket még előtte rendezzétek).

GameNight november

Időpont: 2016. november 18. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight november

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu


Vélemény, hozzászólás?