A Gears of War 4 sem tudta felülmúlni a FIFA 17-et


Megjelenése óta egyetlen játék sem tudta letaszítani a ChartTrack videojátékos eladásokat monitorozó listájának éléről a FIFA 17-et, így immár három egymást követő héten bizonyult az EA futballjátéka a legkelendőbb programnak az Egyesült Királyságban. Pedig kihívó akadt bőven, hiszen olyan címek jelentek meg az elmúlt napokban, hetekben, mint a Mafia 3, a WWE 2K17 vagy éppen múlt héten a PS4-es Rise of the Tomb Raider és a Gears of War 4.

Utóbbi állt legközelebb egyébként ahhoz, hogy bevegye a lista első helyét, de végül ez nem sikerült, hiszen nem versenyezhetett a több platformon kapható FIFA 17-tel (a ChartTrack listája csak a dobozos vásárlásokat összesíti, így a Gears of War 4 kizárólag digitális változatban megjelent Windows 10-es példányai nem számítottak bele az eredménybe). Amúgy megjelenésekben gazdag hét áll mögöttünk, a Top40-ben nem kevesebb mint 13 új belépő szerepel, ezek közül 8 Playstation VR cím.

Utóbbiak különversenyében a PlayStation VR Worlds teljesített a legjobban (7.), amit az Until Dawn: Rush of Blood’ (9.), a Rigs: Mechanised Combat League (12.), az Eve: Valkyrie (20.), a DriveClub VR (23.), és a Battlezone (28.) követett. A VR-játékok első heti adatai azt mutatják, hogy a játékosok bizony komolyan érdeklődnek a Sony új eszköze, a PSVR után.

Íme, a Top20:

 1. FIFA 17
 2. Gears of War 4
 3. Mafia 3
 4. WWE 2K17
 5. Rise of the Tomb Raider
 6. Forza Horizon 3
 7. PlayStation VR Worlds
 8. Skylanders Imaginators
 9. Until Dawn: Rush of Blood
 10. Rocket League
 11. Grand Theft Auto V
 12. Rigs: Mechanized Combat League
 13. Dragon Quest Builder
 14. Star Wars: Battlefront
 15. Overwatch
 16. Minecraft: Xbox Edition
 17. Destiny: The Collection
 18. LEGO Dimensions
 19. BioShock: The Collection
 20. Eve: Valkyrie

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?