A jövő héten már kipróbálhatjuk a World of Final Fantasy-t


A Square Enix bejelentette, hogy október 17-én egy játszható demóváltozatot tesz elérhetővé a World of Final Fantasy-ből a PlayStation Store-on keresztül, így csaknem két héttel a hivatalos megjelenés előtt beléphetünk Grymoire furcsa világába.

A próbaváltozatban Reynn és Lann karakterét kapjuk meg, előbbit Lilikin, utóbbit Jiant formájában, de természetesen az ízelítő kaland során számos jól ismert Final Fantasy-karakterrel (pl. Cloud, Lightning és Squall) összefuthatunk majd, illetőleg beletanulhatunk az Active Time Battle harcrendszer körökre osztott formájába. Merthogy az FF-széria ezen mellékszála egy kicsit a hagyományosabb irányvonalat képviseli, ugyanakkor humorosabb és rajzfilmszerűbb grafikával megbolondítva. A World of Final Fantasy tovább különlegessége, hogy a legyőzött szörnyeket fogságba is ejthetjük, akiket azután a magunk oldalán vethetünk be a későbbi csatákban. A Square emellett közzétette a játék bevezető animációs videóját is, hogy a World of Final Fantasy hangulatába is belekóstolhassunk.

A demót végigjátszók egyébiránt jutalmat is kapnak, állhatatosságukért cserébe a teljes játékban megkapják a Magitek Armor P-t a Coliseumban. A World of Final Fantasy október 28-án jelenik meg PS4 konzolokra és PS Vita masinákra 60 dolláros áron. Ha többet szeretnél megtudni a játékról, akkor olvasd el exkluzív előzetesünket, ugyanis az idei Tokyo Game Show-n már volt szerencsénk kipróbálni a Square üdvöskéjét.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?