A Namco VR játékát újragondolták: több szexet raktak bele


Kezdjük az elején! Van a Namcónak egy PlayStation VR játéka, amit Summer Lessonnak hívnak. A premissza nagyon egyszerű. Adott egyrészről a nyár, másrészről egy fiatal lány, harmadrészről a játékos, aki az előbb említett lányt az előbb említett nyáron oktatja. Ez egy (viszonylag) ártatlan cím, tizenkét éves kortól ajánlott, bár mondjuk ahhoz képest a lenti videó alapján kicsit talán sokat kell kukkolni sejtelmes dekoltázsokat és egyebeket. Viszont az is igaz, hogy szereplőink a korepetálást nem hálják el úgymond.

Na most a PC játékokat fejlesztő Illusion arra gondolt, hogy hát ebből azért többet is ki lehetne hozni, és ki is hoztak. Az ő kis fejlesztésük, a Kanojo (azt jelenti, hogy VR barátnő), már szigorúan csak felnőtteknek ajánlott. Hát igen, ebben sem másodfokú egyenleteket fog majd a tisztelt játékos közösen megoldani a rebegő pillájú tanítvánnyal. A szoftvert felfedező Kotaku külön kitér a virtuális barátnő benga nagy kezére (legfelső kép), pedig ez egyesek szerint bizonyos okokból és bizonyos helyzetekben nem túl praktikus… A lenti videón tehát a Kanojo szemrevételezhető:

A Kotaku arról is hírt ad, hogy az Illusion nem átallott átvenni a „head shaking” nevű mechanikát is az ihlető Summer Lessonból, amiről fogalmam sincs, mi lehet, de vannak ötleteim, és ezért irulva-pirulva inkább be is fejezem itt és most ezt a hírt.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?