A pozitív dolgok jók, de hol vannak a negatívak?


Nem régibben láttam ezt a cikket és szomorúan tapasztaltam, hogy ez inkább egy rajongói cikk, mint egy objektív interjú.
Szögezzünk le valamit, én szeretem Szirmai Gergő munkásságát, de rendelkezik pár olyan hibával, amiről a cikk nem szólt.
Mivel már mindenki agyon dicsérte (megjegyzem jogosan) engedjétek, meg hogy kitérjek a negatívumokra is, pontosabban szólva én csak ezeket a negatívumokat fogom leírni ebben a cikkben.
Nekem az a gondom Gergővel, hogy túlságosan hadar, továbbá egyes estekben sokkal többet beszél magáról, vagy a filmhez választott témáról, mint, magáról a filmről és emiatt a filmjelentős aspektusai elemzetlenűl maradnak.
Ami, elég nagy hiba, tekintve, hogy a fiatalok egy jelentős része őt nézi, és az ő véleménye alapján döntik el magukban jó ez a film vagy nem, sőt tovább megyek, azt hogy egyáltalán megnézzék –e, az adott filmet, vagy sem.
Néha, a videói túlzottan szétszórtak, emiatt nehéz követni és érződik, hogy egyes dolgok nagyon spontán jöttek, nem voltak teljesen át gondolva.
Ezek a motívumok, főleg az utóbbi, a TorrentTéka nevű sorozatra a leginkább jellemzőek, ez alól a legutóbbi rész az egyetlen kivétel, mely valamivel jobban összeszedett volt, mint társai.
Túlzásba vitt csatorna cikkek:
Nézzétek, én mindig szívesen látom egy Youtube-os társam sikereit, legyen pólója, hiszen ezzel teremthet egyfajta uniformitást.
De, az hogy, valaki el kezd gyártatni bögréket, meg cipőket (utóbbi nem olcsó), meg kitudja mit még, az véleményem szerint nem elfogadott dolog.
Olyan, mint mikor gyerekkoromban bementem a mekibe és kértem egy gyerekmenüt és a játék, amit adtak hozzá egy szupermen baba volt, ami nem egészen 3 percig volt használható, mielőtt összetört, és picit összezúzta vele, gyermeki lelkem, az nap ki is ábrándultam Superman-ből 🙁 😀
Röviden fogalmazva:
Nincs szükségem árukapcsolásra, azt akarom nézni, amire feliratkoztam, sem többet, sem kevesebbet.
Most lehet, emiatt sok negatív kommentet fogok kapni, de őszintén szólva nem érdekel.
Tudjátok miért?
Mert az objektivitáshoz mit két oldal szükséges, bármit is mondjanak mások.
És az cikkemmel, úgy hiszem, megszületett a túlzóan pozitív cikkek ellensúlya, végre lehet valamit szembe állítani, pro és kontra.
Mint láthatjátok ez nem túl sok negatívum, de én még ennyit sem láttam, egy cikkben sem….
Biztos lehetne többet mondani, ha nagyon akarnék, de az már erőltetett lenne és nekem nem ez a célom.
Remélem eljut Gergőhöz ez a cikk és javít a hibáin :).


Vélemény, hozzászólás?