A rajongók nevezhetik el az új PlayStation-téma szereplőjét


A Sony ezzel csodás, medvékkel kapcsolatos szóviccek áradatát indított útjára.

Ugyan a legizgalmasabb dolog manapság a PlayStation háza táján mindenképp a PS4 Pro megjelenése, más apróságok is történnek a Sony játékos részlegénél. Az európai ág például egy mókás szavazást indított egy készülő dinamikus témájuk kapcsán.

Aki szívesen látna egy kedvesebb hátteret a konzolja menüjében, hamarosan egy bicikliző mackót is választhat, aki körül még az évszakok is változnak. A rajongók most Twitteren adhatnak nevet a főszereplő medvének és annak ellenére már jó néhány vicces javaslat futott be, hogy a PlayStationnél eleve kizárták a Beary McBearface-t, ami a korábbi hasonló szavazások alapján elég népszerű lehetett volna.

Természetesen felmerült a mémhuszárok másik kedvencére utalva a Harambear is, de a PlayStationhöz kapcsolódva nekem például kifejezetten tetszett a Sonny, a SquareBear és az új gépre utalva a Bearstation Bro is. De ha van jobb ötletetek, az olyan biciklis poénoknál, mint a Lance Bearstrong, vagy a Wheelie the Pooh és az olyan medvés szóvicceknél, mint az Admiral Akbear, írjátok meg itt lent a kommentek között, vagy akár a fenti Twitter-poszt alá is, hátha a ti ötletetek lesz a nyerő.


Vélemény, hozzászólás?