A rapműfajról


A rap-et ÉN SZEMÉLY SZERINT sosem tartottam igazán zenei műfajnak.
Ez nem azt jelenti,hogy a megalkotásában nincsen munka,mert de,viszont nem tudok zenének tekinteni egy verset ami alá zenét vagy ritkán még azt sem,inkább loopolódó beatet vágnak….
Számomra egy jó zene ott kezdődik,ha fel tudom idézni magamban a dallamát,van legalább egy-egy emlékezetes része(pl a HammerFallból-Last man Standig gitár szóló),ne adj Isten még mondanivalója is van(Pl Scorpions-Winds of change,Pink Floyd-Another Brick in the wall),szórakoztat és ha behunyom a szemem akár zene lejátszó nélkül hallgatni tudom a fejemben,és a legfontosabb: igazi hangszerek vannak benne,nem géppel kevert valami,ez az igazán jó zene.
Ennek az állításom be bizonyítására,csinálok egy rap „zenét”, hogy megmutassam rapet alkotni nem művészet,csak munkával jár,de semmilyen tehetséget nem igényel.
Aki nagyon régről ismer,az tudja, hogy már csináltam egyet,de akkor lelkileg még nagyon félénk voltam és az nem igazán nevezhető értékelhető alkotásnak tőlem,úgyhogy azt hiszem most már érdemes csinálnom,mert elég erős vagyok hozzá,hogy bizonyítsak.
Ma talán meg is írom a szövegét és publikálni fogom,valószínű Copyright tartalom lesz,mert képeket,videókat is felhasználok majd,a nagyobb hatás elérése érdekében.


Vélemény, hozzászólás?