A Titanfall 2 fejlesztői is videóban beszélnek a játékukról


[ad_1]

Ha létezik kevésbé költséges megoldás egy játék reklámozására, mint az, hogy az alkotók betolnak a kamera elé egy fejlesztőt, aki arról mesél, hogy mennyire király lesz majd a portékájuk, mi megnéznénk. Az egyre népszerűbb „így készül” videók tengerébe kívánt most beszállni a Respawn Entertainment, akik továbbra is gőzerővel dolgoznak a Titanfall második részén, amely úgy néz ki, még mindig olyan kihívókkal próbál meg majd versenyezni, mint a YouTube-on elképesztően népszerűtlen Call of Duty: Infinite Warfare, vagy a szintén a kiadójuktól (!) érkező Battlefield 1, ezért Drew McCoy-t, a program egyik producerét kérték fel arra, hogy meséljen a játékról:

Az igen durván minimalista – elvégre a főszereplőn kívül nem látunk semmit, gyakorlatilag egy árva grafikust sem vágnak be, sőt, az irodát sem vehetjük szemügyre, ahol dolgoznak a srácok – videóból persze kiderül pár érdekesség, többek között az, hogy a Respawn tanult az előző rész kritikáiból, és az új felvonást már a vásárlók ízlése szerint igyekeznek majd megalkotni. Hogy ez pontosan mit jelent? Új szerverhosztoló megoldást, teljesen új alapokra helyezett matchmakinget, új hálózati módokat, és ki tudja még, milyen finomságokat. A cég elhatározta, hogy a megjelenésig több, hasonló videót is láthatunk majd, mi pedig csak abban reménykedünk, hogy a legközelebbi már nemcsak tartalmában, de prezentálásában is kicsivel izgalmasabb lesz.

A Titanfall folytatása egyelőre úgy tűnik, október 28-án jelenik meg, méghozzá PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra párhuzamosan.

Még több erről…

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?