A Ubisoft VR címeivel platformtól függetlenül játszhatunk együtt


Mindegy, hogy Oculus Rift, HTC Vive, vagy egy PlayStation VR van-e a birtukunkban, a Ubisoft VR játékait bármelyik eszköz tulajdonosaival együtt tolhatjuk.

Nemrég jelentette be a Ubisoft, hogy a kiadó VR felhozatala cross-platform támogatást kap. Ennek értelmében az olyan játékokat, mint például az Eagle Flight, együtt játszhatják az Oculus Rift, a HTC Vive és a PlayStation VR tulajdonosok. 

Az Eagle Flight ráadásul már a mai napon megkapja a cross-platform támogatást aktiváló frissítést. Természetesen a francia cég jövőben érkező VR játékai sem maradnak ki, így a Werewolves Within és a Star Trek: Bridge Crew esetében is garantált lesz a különböző VR szemüvegek birtokosainak közös játéka. David Votypka, a Red Storm vezető kreatív rendezője minderről így nyilatkozott:

„Már a kezdetektől célunkként tűztük ki azt, hogy cross-platform címekként készítsük el VR játékainkat.”

Az Eagle Flight már jelenleg is elérhető PlayStation VR-ra és Oculus Riftre, december 20-án pedig a HTC Vive verzió is megjelenik. A Werewolves Within egységesen december 6-án érkezik meg mindhárom VR eszközre, a Star Trek: Bridge Crew pedig 2017. március 14-én fut be a három headsetre. 


Vélemény, hozzászólás?