A Zsivány Egyes vak harcosáé a Sleeping Dogs-film főszerepe


A Halálos iramban-filmeket is gyártó Original Film égisze alatt készül a Square Enix 2012-es Sleeping Dogs című akciójátékának filmváltozata, ami a Deadline legfrissebb hírei szerint megtalálta a legalkalmasabb nevet a főszerepre.

Donnie Yen, az Ip Man-filmek, a xXx: Újra akcióban és a Zsivány Egyes harcművész színésze bújhat a Wei Shen nevű rendőr bőrébe, aki a hongkongi alvilágba beépülve fáradozik a Sun On Yee Triád megsemmisítésén. A filmváltozat a játékhoz hasonlóan dugig lesz látványos akciójelenetekkel, versenyekkel és motorcsónakos üldözésekkel és természetesen a harcművészeté lesz az igazi főszerep.

Donnie Yen az Ip Man: A becsület útján című filmben

Yen képében tehát nem is találhattak volna alkalmasabb embert a szerepre, az Ip Man-sorozatban a Wing Chun harcművészet nagymesterét alakító színész újabban hollywoodi produkciókban is bemutatta tehetségét.

A Square Enix London és a United Front Games által közösen fejlesztett Sleeping Dogs még 2012-ben jelent meg PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on, két évvel később pedig az új generációs konzolokon is bemutatkozott egy felújított változat formájában.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?