Ami kimaradt


A fejlesztési naplóban elfelejtettem említeni egy fontos változást.
Ki került az értékelési rendszer.
Ennek 2 komoly oka van.
1:
Az oldal optimalizálása érdekében,mivel minden lekéréskor,minden egyes poszthoz le kell kérnie a böngészőnek az értékelő rendszert.
Ez pedig rohadt sok idő,mérhető másodpercek!
Lehetett volna valami kompromisszumos megoldás hogy pl csak a kommenteknél van mondjuk,de ha azt nézzük ugyan az a helyzet.
2:
Irrelevancia.
Jelenleg olyan kevés számú valódi követőm van,aki nem csak azért jár ide, hogy belém kössön,hogy gyakorlatilag ennek az értékelési rendszernek jelen formájában semmi értelme nincsen.
200+ feliratkozóm van ami jó,de tudom hogy fele azért van itt, hogy ha csinálok valamit egyből belém lehessen kötni.
Vannak olyan hibáim is,amit más híresebb videósok is elkövetnek és ott ha megemlíteném, akkor én lennék a szemét, hogy szólni mertem.
Hol van itt az igazság?
Szerintetek ez fer?
A másik, hogy a youtubeos követőim egy jelentős része, még csak nem is olvassa a blogomat,holott erre sokkal több időt szánok,mint bármi másra.
Szerintetek lenne értelme videót csinálni arról, hogy én gyakorlatilag többet vagyok itt?:D
Videót gyakran nincs kedvem csinálni(ez azért nem pontosan igaz,néha a feltételek nem teljesülnek),inkább ide írogatok,ennek rengeteg oka van,bele sem kezdek fel sorolni mindet.
Meg próbálok most egy picivel több bejegyzést tolni a blogra,de kissé nehéz úgy, hogy még fél lábbal a fejlesztésben vagyok Hörb kollégával,vagy magammal.
Attól függ hogy ér rá,de ha van ideje segít és ez full jó,sokat köszönhetek neki az oldalamon 🙂
Hű hová szaladt ez a poszt,furcsa, eleinte csak az értékelési rendszerről akartam írni aztán van itt minden:D
Na mindegy, az értékelési rendszert lehet hogy egyszer még valamikor visszarakom,de az semmiképp sem a közel jövőben lesz,hiszen számos funkció sokkal nagyobb prioritást élvezz a listámon mint ez.


Vélemény, hozzászólás?