Aranylemezen a The Last Guardian!!!


Le se merjük írni, pedig a hír igaz: majd’ 10 évnyi fejlesztés után végre befejeződött a Team Ico legendás játéka, a The Last Guardian fejlesztése, és most Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke a Twitteren hivatalosan is megerősítette, hogy a The Last Guardian készen áll a megjelenésre.

„Nagyon régóta vártam, hogy ezt mondhassam… A The Last Guardian aranylemezre került! Rendkívül izgatottan várom, hogy végre mindnyájan metgtapasztalhassátok az élményt.”

Eredetileg a hírt még Jun Yoshino, a Sony Interactive Entertainment producere kottinytotta el egy tweetben, amelyben azt is megígérte, hogy a játék tartja a december 6-i megjelenést – ám miután a hír forgószélként terjedt el, gyorsan le is vette a bejegyzést a közösségi oldalról – tehát Yoshida valószínűleg nem örült neki, hogy beelőzték.

A The Last Guardian legutóbbi hivatalos megjelenési dátuma október 25. volt, ehhez képest csúszott bő egy hónapot, mert a fejlesztők Yoshida elmondása szerint „a fejlesztés végső szakaszában a vártnál több hibába botlottak.”

Nos, úgy tűnik, most ezeket sikerült elhárítani, és Trico hatalmas szárnycsapásokkal végre elindult PlayStation 4-eink felé. A hátralévő időben, amit már fél lábon is kibírunk, olvassátok el a játékról írt előzetesünket.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?