Aranylemezen a Titanfall 2


Befejeződött a Titanfall 2 fejlesztése, a játék aranylemezre került – erősítette meg a játékot fejlesztő Respawn Entertainment. A játék sokszorosítása tehát megkezdődött, a bejelentést pedig Vince Zampella, a játék társalapítója tette közzé a Twitteren.

Az EA úgy véli, hogy a játék jelentősen jobb eredményeket fog elérni, mint enyhén szólva is harmatosan teljesítő elődje: az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen elmondta, hogy ebben az újgenerációs konzolok birtokosainak egyre növekvő száma, illetve a multiplatform megjelenés miatt biztosak: az első, Microsoft-exkluzív Titanfallal ellentétben a folytatás ugyanis mind Xbox One-ra és PC-re, mind pedig PlayStation 4-re megjelenik.

Ráadásul mindössze egy héttel az EA másik nagy dobása, a Battlefield 1 után, amely ugyanezeken a platformokon lát majd napvilágot. Kíváncsiak leszünk, hogy a sűrű mezőnyben hogyan alakulnak majd az eladások.

A folytatás egyik legfontosabb újítása a történet orientált kampány. „A Titanfall 2 egyjátékos módja lehetővé teszi, hogy minden eddiginél mélyebbre ásd magad a Titanfall-univerzumban, felfedezd a pilótát és titánját összefűző szálakat, és a mozgási és a harcrendszert teljes mértékben kihasználva végre teljesen úgy érezhesd, hogy együtt megállíthatatlanok vagytok” – mondta el korábban Devin Bennett, az EA kommunikációs szakembere.

Azóta már a játék gépigényét is megismertük. A Titanfall 2-ről írt előzetesünket itt olvashatjátok el, a tesztverzióval kapcsolatos benyomásainkról pedig itt számoltunk be.

A Titanfall 2 tehát október 28-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?