Ark: Survival Evolved – brontosaurus méretű frissítés érkezik


Sokat ugyan nem árultak el a fejlesztők az érkező csomagról, de kaptunk belőle egy homályos képet, amin addig is csámcsoghatunk.

Gyökeres változásokat hozott a július végi frissítés az Ark játékosainak és a héten jön a következő adag újdonság a dínók földjére. A részletekről egyelőre nem beszéltek a fejlesztők, csak egy fura képet hoztak nyilvánosságra (alább) a szeptember 1-jei megjelenés előtt.

A Studio Wildcard egy brontosaurus méretű frissítésről beszélt. Hogy mit is tartalmaz majd a csomag, arról a most hétvégén tartandó PAX West-en fognak beszélni.
(A Penny Arcade Expo egy amerikai játékos rendezvénysorozat, amit 4 nagyvárosban rendeznek meg: Seattleben, Bostonban, Melbourneben és San Antonioban.)

A Studio Wildcard társalapítója, Jeremy Stieglitz Twitter beszélt egy Xbox One-os változásról: a Game Preview-ba teljes 3D-s környezetben 720p-s felbontással érkezik az Ark, de a kezelőfelület 1080 pixeles lesz.

Az új frissítés szeptember elsején lesz elérhető, hazai idő szerint valamikor este 6 környékén (plusz-mínusz pár óra).

Az Ark egyelőre elég jól teljesít, már több mint 5,5 millió eladott példánynál jár annak ellenére, hogy még nem nyerte el végleges formáját. Jelenleg Xbox One-on és PC-n elérhető, de a Studio Wildcard tervezi, hogy PS4-re is megjelenteti a dinoszauruszos túlélőjátékot. A Sony azonban nem engedi, hogy még fejlesztés alatt lévő projekt jelenjen meg a konzoljukra, szóval ez egyelőre tényleg csak gondolati síkon marad meg.

Most pedig lehet találgatni… Mi van a képen?


Vélemény, hozzászólás?