ARK: Survival Evolved – egyelőre nem érkezik PS4-re


A Studio Wildcard félkész, de ennek ellenére máris nagyon sikeres játéka, az ARK: Survival Evolved PlayStation 4-es változatára még bizony várnunk kell.

A Sony jelenlegi álláspontja szerint nem engedi, hogy a még mindig early access állapotban működő ARK: Survival Evolved megjelenjen a PS4-en. A játék hivatalos fórumán is megerősítették, hogy a Sony csak akkor bólint a megjelenésre, ha az ARK már teljesen elkészült.

A korai hozzáféréssel elérhető ARK-ot PC-n és Xbox One-on is rengetegen veszik, a fejlesztő pedig sürgetné is a PS4-es megjelenést is.

Az egyik munkatárs szerint az ARK PS4-es verziója már nagyon jól fut a belső rendszereken, így nagyon várják már, hogy megoszthassák azt a rajongókkal. A végső döntés azonban természetesen a Sony kezében van. 

A kész játéknak hivatalos megjelenési dátuma még mindig nincs – 2015 nyara óta érhető el PC-n, tél óta pedig One-on -, de már így is viszonylag nagy játékosbázissal büszkélkedhet. Külön pozitívum volt a Wildcard részéről, hogy a Survival of the Fittest PVP modot végül nem különálló játékként kezelik, hanem visszatették az alapjátékba.

Ti várjátok már PS4-re az ARK-t, vagy beéritek a PC-s early accessel?


Vélemény, hozzászólás?