Armikrog – konzolokra is megjelenik


Doug TenNapel legutóbbi gyurmakalandja a PC után újabb platformokra látogat el.

Manapság már sajnos nem nagyon találkozunk point’n’click kalandjátékokkal (a Telltale legutóbbi interaktív történetei már csak éppenhogy tartoznak ebbe a kategóriába), így az Armikrog minden hibája ellenére is egy üde színfoltnak mondható a játékvilágban, amit nemsokára konzolokon is kipróbálhatunk.

A játékot fejlesztő Versus Evil közösségi menedzsere, Lance James a PlayStation Blogon osztotta meg a jó hírt a nagyközönséggel, mely szerint a The Neverhood szellemi örököse hamarosan a PlayStation 4-re is megjelenik. Nem kell azonban aggódni az Xbox One és Wii U tulajdonosoknak sem, ugyanis az ő konzoljaikra is érkezik az Armikrog. A játék portját nem a Versus Evil fogja fejleszteni, hanem a Pencil Test Studios és a Grip Digital, akiknek többek között a The Solus Projectet és a Tower of Guns-t is köszönhetjük.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xlT0f82hcJg]

A játék elvileg augusztus 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamint Wii U-ra is nagyjából ekkor lehet számítani rá. Ti mennyire várjátok? Szerettétek PC-n az Armikrogot?


Vélemény, hozzászólás?