Assassin's Creed: Ezio Collection megjelenés – már idén ősszel megkapjuk?


Bár idén a Ubisoft nem készül új Assassin’s Creed résszel, egy új pletyka szerint mégsem kell nélkülözniük a rajongóknak a szériát, ugyanis pár hónap múlva jöhet az Ezio kollekció.

Arra számítottunk, hogy idén csak a mozikban (Assassin’s Creed film) és a virtuális valóságban (Eagle Flight, VR Experience) találkozunk majd az Assassin’s Creed franchise-zal, azonban a Ubisoft a legújabb pletykák alapján másképp gondolta. Bár ahogy korábban megígérte a kiadó, idén nem lesz új Assassin’s Creed játék, ez nem jelenti azt, hogy régieket ne hozhatnának vissza.

A rajongók többsége szerint az Assassin’s Creed-sorozat legjobb részei azok a részek, amelyeknek főszereplője Ezio Auditore da Firenze, az olasz aszaszin játékait (Assassin’s Creed II, Brotherhood, Revelations) pedig a Ubisoft egy kollekcióba tömörítve kiadja PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is, legalábbis egy koreai korhatár-besorolás erre utal.

Az Assassin’s Creed: Ezio Collection kiadással kapcsolatban most egy újabb szóbeszéd érkezett, a francia Gameblog honlap meg nem erősített értesülései szerint az Ezio kollekció játékaira remaster verzióként kell tekintenünk 1080p és 30fps értékekkel, valamint felújított textúrákkal. A csomag egyúttal tartalmazza az összes kiadott DLC-t, valamint az Ezio főszereplésével készült két animációs filmet is. Mellékeltek egy fotót is egy releváns poszterről:

A honlap ezenfelül azt is kiderítette, hogy az Assassin’s Creed: Ezio Collection novemberben jelenhet meg a jelenlegi generációs konzolokra. 


Vélemény, hozzászólás?