Assetto Corsa – ezt kínálja a Season Pass


Az Assetto Corsa már a jelenlegi generációs konzolokra is elérhető, de akinek esetleg nem lenne elég az alapjáték élménye, további szórakozásra is befizethet a Season Pass-szal.

Tavalyi tesztünkben olvashattátok, hogy igencsak kellemes meglepetés volt a Kunos Simulazioni versenyszimulátora, az Assetto Corsa, a 505 Games pedig lehetővé tette, hogy a PlayStation 4-gyel és Xbox One-nal rendelkező játékosok is belevethessék magukat a mókába. 

Az Assetto Corsa a hétvégén vált elérhetővé az említett konzolokra és csatlakozott azon játékok népes táborához, amikhez szezonbérletet is válthatunk. Az információk szerint a 25 fontba (nagyjából 9000 forintba) kerülő Season Pass több jövőbeli DLC csomaghoz is hozzáférést biztosít: ilyen a Japanese Pack, a Red Pack és a Porsche Pack, amelyek összesen több mint 30 verdát, egy exkluzív pályát (Red Bull), valamint festést és témát tartogatnak.

A játék így már PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható. Ti melyikre szereztétek be? Vagy ha még nem, akkor befogjátok? 


Vélemény, hozzászólás?