Az EA nem hagyja cserben a Star Wars: Battlefront játékosokat


Bár új Skirmish tartalmak már nem érkeznek a játékhoz, az EA ígéretet tett rá, hogy a továbbiakban is támogatja, építi-szépíti 2015-ös, többjátékos Star Wars FPS-ét, annak ellenére is, hogy javában készül a vaskos kampánnyal érkező folytatás.

Matt Everett, a játék community managere a Battlefront hivatalos fórumain jelentette be, hogy nem mondanak le a játékról.

“A csapatunk javában is a beérkezett hibajelentéseket, illetve új tartalmakkal kapcsolatos kéréseket elemzi” – írja. “Nem hagyunk fel a Star Wars: Battlefront támogatásával. Bár újabb Skirmish tartalmakat nem készítünk a játékhoz, ez nem jelenti azt, hogy egyéb tartalmak ne érkeznének”.

A Battlefronthoz eleddig négy kiegészítő jelent meg: az Outer Rim, a Bespin, a Death Star, illetve a Rogue One: Scarif – ezek a tavalyi év során új térképekkel, fegyverekkel, karakterekkel és játékmódokkal bővítették az eredetileg elég soványka tartalommal boltok polcaira kerülő játékot.

A folytatás a tervek szerint már idén ősszel megjelenik, és a kampány mellett a Star Wars kronológia számos korszakába bepillantást enged majd – ellentétben az első résszel, amely csak az eredeti trilógia és az annak közvetlenül előzményéül szolgáló Zsivány egyes csatáiba repítette a játékosokat.

Az Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re megjelenő folytatás kapcsán Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója egy pénzügyi konferencián nemrég úgy fogalmazott, hogy a játék jóval nagyobb lesz, mint elődje, és több helyszínnel, karakterrel érkezik majd. A játékon a DICE, a Motive Studios és a Criterion dolgozik.

A Star Wars: Battlefrontról írt kritikánkat itt olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?