Az Uncharted 4 direktora a Rise of the Tomb Raider borítójával viccelődött


[ad_1]

Tegnap kiderült, hogy októberben a PlayStation 4 masinák tulajdonosai is nekivághatnak Szibéria jeges tájainak Lara Croftta, ugyanis a Rise of the Tomb Raider egy extra cuccokkal megtömött évfordulós kiadással jelenik meg a konzolon. A Square Enix azonban nem csak a csomag tartalmát, hanem annak külsejét is felfedte, méghozzá borítóstul. Ami mi tagadás erősen emlékeztet egy a Tomb Raider-sorozat kapcsán igen sokszor emlegetett másik franchise korábban megjelent gyűjteményes kiadásának küllemére.

Persze, hogy az Uncharted-szériáról, és a sorozat első három részének PS4-es portját tartalmazó Uncharted: The Nathan Drake Collectionről van szó, és ha a két borítót egymás mellé tesszük, akkor tényleg nehéz elképzelni, hogy ne merítettek volna ihletet a Tomb Raider artját készítő grafikusok a Naughty Dog kiadványából. Ezt az Uncharted 4-et direktorként jegyző Neil Druckmann sem hagyta szó nélkül, és Twitterén egy vicces üzenet mellett meg is jegyezte a dolgot.

Druckmann megjegyzésében Melania Trump republikánus elnökjelölő gyűlésen elmondott beszédére célozva állította párhozamba a borítókat, melyet az amerikai elnöki címre törő milliárdos felesége történetesen Michelle Obama egy korábbi beszédéből kölcsönzött, néhol szó szerint. A szakember persze az üzenet végén azt is megjegyezte, hogy alig várja már, hogy végre PS4-en is tolhassa a Rise of the Tomb Raidert.

Druckmann mindenesetre elegánsabban reagált a helyzetre, mint amikor ők keveredtek kényelmetlen szituációba a Ubisofttal az Uncharted 4 kapcsán, ugyanis a játék egyik trailerében véletlenül az Assassin’s Creed-széria egyik művészeti képét használták fel.

Még több erről…

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?