Batman: Return to Arkham – a launch trailerben is láthatjuk a változást


Hamarosan megjelenik a Batman: Return to Arkham gyűjtemény, amelyhez a Warner Bros. kiadta a legutolsó trailert is, ezzel pedig jó időre búcsúzunk a szériától.

A BioShock: The Collection után egy újabb gyűjteményes kiadás megjelenésének örülhetnek a játékosok. A Batman: Return to Arkham csomagba a Rocksteady által fejlesztett epizódok, vagyis az Arkham Asylum és az Arkham City kerültek az összes létező DLC-vel együtt. 

Az Arkham játékok PlayStation 4-re és Xbox One-ra történő átültetésén a kínai Virtous csapat dolgozott, akik Batman mindkét emlékezetes kalandját Unreal Engine 4-es motorra pakolták, ezzel pedig szemmel láthatóan sokkal csinosabbá tették az említett címeket (ti is összehasonlíthatjátok, hogy mennyit javult a grafika). Az eddigi tesztek szerint azonban nem akkora az ugrás. A premier már itt a kanyarban, hangolódjunk rá a launch trailerrel. 

A Batman: Return to Arkham megjelenése az elkövetkezendő napokban esedékes és kihagyhatatlan vétel mindazoknak, akiknek kimaradtak a sorozat első részei, vagy csak szeretnék felújított formában újra végigvinni őket.


Vélemény, hozzászólás?