Batman: Return to Arkham – mennyit fejlődött a PS4-es verzió?


Jelenlegi generációs konzolokra is tiszteletét teszi az első két Arkham játék, de vajon mennyivel lett szebb az Asylum PlayStation 4-en? Ennek jár utána egy új videó.

Batman jelenleg több videojátékban is hódít. A Telltale-féle kalandszéria mellett az egyik legkellemesebb VR-élményt is ő garantálja, ráadásul a Return to Arkham gyűjteménnyel a PlayStation 4 és Xbox One konzollal rendelkező játékosok is megismerhetik a Rocksteady kiváló munkáját, felújított formában (köszönhetően a kínai Virtous csapatnak). 

A Batman: Return to Arkham az Arkham Asylum és az Arkham City Unreal Engine 4-es motorra átpakolt és ennek köszönhetően csinosabbá tett változatait foglalja magába az összes megjelent DLC-vel együtt. A korábbi képeken és videókon érezhető volt, hogy javult a grafika, azonban az eddigi tesztek összesített véleménye szerint nem számottevő a fejlődés. A Candyland nevezetű YouTube csatorna megpróbált saját maga utána járni ennek és összehasonlította egy közel öt perces videóban az Asylum PS3-as, valamint PS4-es kiadását.

Mi nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni, odafent magatok is megtapasztalhatjátok, hogy milyen eredményre jutottak. Szerintetek melyik verzió a szebb?


Vélemény, hozzászólás?