Batman: The Telltale Series Episode 3 – megvan, mikor érkezik


A Telltale Games bejelentette a Batman: The Telltale Series 3 megjelenési dátumát, és egy pillanatra bele is nézhetünk a New World Order névre keresztelt játékba a fejlesztők Batman: Unmasked című sorozatában.

A Batman: The Telltale Series Episode 3: New World Order október 25-én fog érkezni digitálisan PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a többi platformon való megjelenésről azonban csak később kapunk információt. Az biztos, hogy a dobozos játékok hívei is megvásárolhatják a teljes sorozatot Észak-Amerikában és Európában, egyelőre az első résszel a lemezen, ami később digitálisan bővül majd a többivel.

A fejlesztők a Batman: Unmasked című YouTube sorozatukban beszéltek az új rész megjelenéséről. Ha érdekel titeket minden információ, megnézhetitek a fél órás adást, ha azonban nincs időtök rá, akkor azt ajánljuk, hogy a 29. perchez tekerjetek: itt nyerhetünk ugyanis bepillantást magába a játékba egy perc erejéig.

Az öt részes sorozat harmadik darabja ott veszi fel a történet fonalát, ahol az előző epizód befejeződött. Anélkül, hogy többet elárulnánk abból, hogy ez pontosan mit jelent, elégedjetek meg annyival, hogy sokat fogtok még találkozni a Pingvinnel és Harvey Denttel, míg Batman tovább folytatja a kutatást az előző rész címadói, az Arkham gyermekei után.


Vélemény, hozzászólás?