Batman: The Telltale Series – jövő héten jön a negyedik epizód


Bár a Telltale Batman-játéka eddig nem kápráztatott el minket, főként technikai szempontból, a Bruce Wayne kettős személyiségének mélyére tekintő történetnek azért akadtak egészen jó pillanatai. Reméljük, hogy az igen izgalmasnak tűnő negyedik epizód is ezeket a pillanatokat gazdagítja majd, mely november 22-én debütál digitálisan letölthető formában PC-n, valamint PlayStation és Xbox konzolokon, illetőleg iOS és Android operációs rendszert futtató készülékeken.

A Guardian of Gotham című részben Bruce egy igen kellemetlen helyen találja magát, ahol, olyan ismerőssel is találkozik, aki nem feltétlenül csal mosolyt az arcára, az pedig pláne nem örvendetes, hogy eközben Gotham utcáin elszabadul a pokol, ahogyan azt az új előzetes is jól mutatja.

Ha a teljes történet érdekel, akkor lemezes formában már megvásárolhatod a játékot, melyen ugyan csak az első rész kapott helyet, de feljogosít a többi négy epizód letöltésére is. A játék első három epizódjának tesztjét itt, meg itt, és itt találjátok.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?