Battlefield 1 béta – így teljesít a GameStar a fronton


A GameStar csapata is felöltötte az egyenruhát, és beugrott a sivatagba küzdeni szabadságért, egyenlőségért és az XP-ért. Nézzétek meg a videót!

Tegnap leírtuk véleményünket a Battlefield 1 nyílt bétája kapcsán, és bár nem volt mindenki elmosva (én), azért mindnyájan jól szórakoztunk az első néhány órában. Duncan, EndreMan, Gócza és Paca videóra is vették az egyik első meccsüket PlayStation 4-en (hosszú várakozás után az előszobában), hogy ti is megnézhessétek hogy nyomjuk mi.

Nyilván egyikünk sem kimondottan Battlefield 1 profi, de bevillantak a Call of Duty 2-es reflexek. Azt nem írom le, hogy mennyire tetszett nekik a móka, azt már ők megtették, és a fenti anyagban el is mondják. Csak kattintsatok rá a Play gombra, és élvezzétek a kollégák önfeledt szerencsétlenked…bemutatóját. Paca ráadásul elég rosszul hallható, de amúgy is visszahúzódó srác, keveset beszél.

A Battlefield 1 nyílt bétáját jelenleg bárki letöltheti és kipróbálhatja, és egészen szeptember 8-ig tart. A játék teljes verziójának megjelenése október 21-én esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig is iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, mert az nemes gesztus, háborús hőscselekedet.


Vélemény, hozzászólás?