Battlefield 1 – ez a kampány más lesz


A tegnapi trailerből is éreztük, hogy egy picit változik a Battlefield kampány stílusa – több karaktert, több helyszínt és több tragédiát látunk majd, mint eddig bármikor.

Valószínűleg senki sincs köztetek, akik még nem látta volna tegnap a Battlefield 1 kampány trailerét. A tálalás erősen különbözött az eddigi Battlefield trailerekétől, és ez nagyon is szándékos volt a DICE legutóbbi blogposztja szerint.

A szokásos akciófilmes vonal helyett inkább szeretnének rámenni egy gyűjteményes megoldásra. Be szeretnék mutatni az első világháború legnagyobb színtereit, megismertetni minket a legnagyobb hősökkel, és több tragédiát megmutatni, mint eddig bármikor.

Egy karakter végigkövetése a fejlesztők szerint nem lett volna méltó a témához, és azzal, hogy több főhős is szerepet kap, több karakterdrámának leszünk részesei.

A DICE leírása szerint ahhoz, hogy igazán átadhassák az első világháború hangulatát, még az átvezető videók stílusát is át kellett dolgozni. A Battlefield 1-ben többször is lesz, hogy az átvezető alatt a játék egyenesen az FPS nézetből vág majd ki, és mutatja meg, hogy min mennek keresztül hőseink.

A Battlefield 1 megjelenése 2016. október 21-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?