Battlefield 1 – így tüntetheted el az EA Access figyelmeztető üzenetét


Egy bosszantó hiba miatt szinte percenként előugrik egy üzenet a Battlefield 1 trial verzióját futtató játékosoknak. Megvan azonban megoldás, hogyan lehet végre eltüntetni a halálos veszedelmet, mely annyiszor okozta vesztünket multiplayer csaták alatt.

A Battlefield 1 megjelenés még egy picit odább van, de az EA Access és Origin Access előfizetők már díjmentesen kipróbálhatják a játék trial verzióját, ami egészen pontosan 10 órányi mókát biztosít neki. Az önfeledt lövöldözést azonban időről időre egy zavaró tényező szakítja meg.

Ez pedig nem más, mint az a figyelmeztető üzenet, ami Xbox One-on folyamatosan az orrunk alá dörgölni, hogy még hány óránk van hátra a kipróbálható verzióból. Már a kampány alatt is nagyon zavaró tud lenni ez a felugró ablak, de multiplayer küzdelmek során konkrétan halálos lehet. Engem rengetegszer végeztek már ki azalatt a pár másodperc alatt, míg kinyomtam a figyelmeztetést.

Szerencsére azonban van egy megoldás, amivel kiküszöbölhető ez a probléma. Mivel a procedúra a konzol gyári állapotára visszaállítását is igényli, nagyon fontos, hogy meggyőződjetek arról, minden mentésetek szinkronizálva lett az Xbox Live-val. Ezután a következőket kell megtennetek:

– léptessétek balra Home screent, hogy elérjétek a menüt
– válasszátok ki a Settings, majd az All Settings opciót
– azon belül pedig a Systemet
– itt a Console info & updates pontra kell rányomnotok
– végül a Reset console opcióra bökjetek rá
– itt a Reset and keep my games & apps lehetőséget válasszátok – ez nagyon fontos, mivel a másik felkínál opció minden játékot és appot is töröl a gépetekről

Ha a fentieket követitek, akkor nem kell újra letöltenetek a játékot és többé a felugró figyelmeztető ablakkal sem kell szenvednetek.

A Battlefield 1 megjelenés október 21-én várható PC-n, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokon.


Vélemény, hozzászólás?