Battlefield 1 – megvan a nyílt béta időpontja


Nincs már messze a nap, hogy mindnyájan lóháton suhanva lóbáljuk a kardot az ágyúk kereszttüzében. Jön a Battlefield 1 nyílt béta!

A Battlefield 1 teljesen letaglózta a közönséget a májusi bejelentéskor, és azóta is a napot várjuk, hogy végre magunk is kipróbálhassuk az első világháború vérzivataros akcióját. Augusztus végén elérkezik a pillanat, hogy egy picit belekóstolhatunk a játékba.

A PC-s, PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is beszállhatnak majd mókába augusztus 31-én. Ezen a napon mindenki letöltheti majd és kipróbálhatja a multiplayer verziót, azonban ha a Battlefield Insider oldalon bejelentkeztek, és kiválasztjátok a platformotokat még augusztus 21. előtt, akkor korai hozzáférést kaptok.

Hogy ez pontosan mit is jelent, azt még nem tudjuk, de azt igen, hogy a kipróbálható verzióban lesz Conquest és Rush mód is az új Sinai Desert térképen. A fejlesztők valószínűleg azért választották ezt a pályát mert itt lehet lovagolni és tankot vezetni is, jól demózza a multis lehetőségeket.

A korai hozzáférés érdekében erősen javasolt feliratkozni (azért azt a pár hírlevelet ki lehet majd bírni, egyébként le is lehet majd róla iratkozni később), de a szerver elég leterheltnek látszik, így ez eltarthat egy darabig.

Ti ki fogjátok próbálni a Battlefield 1 nyílt bétáját?


Vélemény, hozzászólás?