Battlefield 1 – minden, amit a nyílt bétáról tudnod kell


A héten bárki ingyenesen kipróbálhatja majd a Battlefield 1-et a nyílt béta keretében. Dátum, pálya, egyéb részletek – minden, amit érdemes észben tartani.

Az év egyik legjobban várt játéka, a DICE és az Electronic Arts idei legnagyobb dobása a Battlefield 1, melyet játékosok milliói várnak világszerte. A világháborús téma iránt sokan ki vannak éhezve, azzal pedig, hogy a játék a második helyett az első világháborút dolgozza fel, teljesen új élményeket, lehetőségeket kapunk. Alább minden, a bétával kapcsolatos kérdésre választ találhattok.

Mikor kezdődik a Battlefield 1 nyílt béta?

A Battlefield 1 nyílt béta hivatalosan augusztus 31-én, szerdán indul, és egyelőre nem tudni, meddig tart. Aki feliratkozott a hírlevélre, és ezzel Battlefield Insider taggá vált, egy nappal előbb, már 30-án elkezdhet játszani. Ők levélben kapnak egy kódot remélhetőleg még a mai nap folyamán.

Milyen platformon játszható?

A bétában a PC-sek, az Xbox One-osok és a PlayStation 4-esek egyaránt részt vehetnek. A klienst az Originen, a PlayStation Store-ban vagy az Xbox Store-ban lehet megtalálni platformtól függően. 

Mi a Battlefield 1 gépigénye?

A Battlefield 1 béta PC-s gépigénye még nem ismert, de várhatóan a Star Wars Battlefront gépigényének közelében lesz, melyet itt láthattok

Mit lehet kipróbálni a nyílt béta alatt?

A Battlefield 1 nyílt béta során egy pálya, a Sinai Desert, és két játékmód, a Conquest és a Rush próbálható ki.

A Conquest 64 fővel játszható, és lovak, repülők, egy hatalmas, páncélozott vonat is használható benne. A feladat pontok elfoglalása és védelmezése.

A Rush egy 24 fős mód, ahol a támadóknak a védők telegráf állomásait kell megsemmisítenie, amikkel légi támogatást hívnak be. Az ezekhez letett robbanószereket a védők hatástalaíthatják. Ha egy szektorban mind elpusztul, a védők egy másikhoz vonulnak vissza.

Homokviharokra, erős szélre lehet számítani.

Mikor jön a teljes játék?

A Battlefield 1 megjelenési dátuma október 21.


Vélemény, hozzászólás?