Battlefield 1 – neked is lehet saját szervered


Ezúttal közvetlenül az EA-től bérelhetjük majd a szervereket, ez azonban azt is jelenti, hogy a kiadó egy kicsit szorosabban fogja majd a kezünket.

Noha még nem túl sok információt lehet tudni a Rent-a-Server programról, annyi már egészen biztos, hogy kedvünkre indíthatunk és alakíthatunk szervert a Battlefield 1-ben. Ez annyiban nem újdonság, hogy már korábban is volt erre lehetőségünk, most azonban az EA módosít a már megszokott rendszeren.

Adhatunk nevet szerverünknek, állíthatunk játékmódokat és még számos egyéb beállítást eszközölhetünk. Korábban más, az EA által felügyelt szolgáltatókkal kellett egyezkednünk a bérlés miatt, most közvetlenül a kiadótól kapjuk majd ezt a szolgáltatást.

Az EA álláspontja szerint ez megkönnyíti szerverindítás gyakorlatba ültetését, mivel ők lesznek az egyedüli szerver-biztosítók, sokkal inkább kontroll alatt tudják tartani a rendszert, habár talán emiatt kevesebb szabadságot kapunk majd az alakítás kapcsán. Aki tehát szeretett játszani a külöböző beállításokkal, az most még a bérlés előtt derítse ki, hogy lesz-e erre lehetősége

Részletesebb és konkrétabb infókat minden bizonnyal a megjelenés utolsó hajrájában kapunk majd. A játék október 21-én jelenik meg PC-re PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

                         


Vélemény, hozzászólás?