Battlefield 1 – nézz bele a kampány brutális kezdetébe


Az Electronic Arts 12 percnyi gameplay anyagot villantott a Battlefield 1 első küldetéséből. Finomkodásra senki se számítson.

Nemrég még csak egy rövidke, 15 másodperces videót tudtunk mutatni nektek a Battlefiled 1 Through Mud and Blood küldetéséből, azóta azonban újabb érdekes anyagokat tettek közzé.

A DICE első világháborús lövöldéjének története külön szálon futó küldetésekből áll össze, melyek közül ezúttal a prológusként szolgáló, Storm of Steel névre hallgató misszió első 12 percét nézhetitek meg. Ezt a küldetést az EA és Origin Access előfizetők ingyen kipróbálhatják majd. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nmWsK6QQP4I]

Ez azonban nem minden, ugyanis a korábban csak pár másodperc erejéig megvillantott Through Mood and Blood cinematic intróját is meg tudjuk nektek mutatni. Tudjátok, ez a történetszál követi majd egy Mark V tank legénységének megpróbáltatásait.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oF5UIlj7TeM]

A Battlefield 1 videók sora pedig továbbra sem ért véget, hiszen egy harmadik küldetés, név szerint a Friends in High Places teaser videója is megérkezett. Ha minden igaz, akkor ez a misszió a légi összecsapásokra koncentrál majd. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yj-bgsYVY58]

A Battlefield 1 október 21-én fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már hogy végre bevetődhessetek a lövészárkokba? 


Vélemény, hozzászólás?