Battlefield 4 – ingyen megszerezheted az összes DLC-t


Az első világháborús Battlefield megjelenéséhez közeledve egyre bőkezűbben osztogatják a már megjelent Battlefield játékok letölthető tartalmait. Ha hiányzik valamelyik Battlefield 4 DLC, akkor most jött el a te időd!

A DICE nem hanyagolja el régebbi játékait a Battlefield 1 munkálatai mellett sem, de ez nem is csoda, hiszen még mindig több millióan játsszák a Battlefield negyedik részét, ami konzolon nemrég egy átdolgozott menürendszert is kapott.

A Battlefield 4 és a Battlefield Hardline DLC csomagjai közül a legtöbbet már beszerezhettük az elmúlt hónapokban, ugyanis időről időre ingyenessé vált egy-egy letölthető csomag. Ekkor viszont csak azok a gyorsan reagáló játékosok tudhatták magukénak a DLC-ket, akik az egy hetes ingyenes időszakban lecsaptak rá. Most azonban egyszerre vált elérhetővé az eddig megjelent összes Battlefield 4 DLC.

Ebben a pillanatban az öt darab DLC, a China Rising, a Second Assault, a Naval Strike, a Dragon’s Teeth és a Final Stand is költségmentesen szerezhető be Xbox One és Xbox 360 konzolokon, de teljesen biztos, hogy nemsokára PC-n, PlayStaton 4-en és PlayStation 3-on is elérhetővé válnak.

Ha bármelyik DLC hiányzik a gyűjteményetekből, akkor ne habozzatok, csapjatok le rájuk!


Vélemény, hozzászólás?