Battlefield 4 – teljesen átdolgozták a menürendszert konzolokon


A DICE egy teljesen új UI-t készített a Battlefield 4 PS4 és Xbox One verzióihoz. Ez gyakorlatilag egy ízelítő a BF1 menürendszeréből.

A Battlefield 4 egy komolyabb frissítést kapott, aminek köszönhetően teljesen átalakult a PlayStation 4 és Xbox One kiadás menürendszere. Ez az új stílus ugyan az, amit a Battlefield 1-ben is viszontláthatunk majd.

Annyira közel áll egymáshoz a két program, hogy a játékbeli menürendszerben válthatunk a két rész között egyetlen gombnyomással. Kérdéses, hogy ezt valójában mennyit fogják használni a játékosok, de az mindenképpen jó ötlet, hogy összefogják az epizódokat. Így néz ki a megújult kezelőfelület:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=itfZjlhCM5c]

A frissítés egyébként tartalmazott néhány érdekes fájlt is, mint például egy háttérzenét, ami erősen úgy tűnik, hogy a Battlefield 1 fő témája. A játékon belüli marketing tehát kezdetét vette.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=NIRR-fxKs6g]

Az új kényelmes és átlátható UI verzió PC-re még nem érkezett meg, de nem elképzelhetetlen, hogy a Battlefield 1 megjelenését követően oda is bekerül. Nektek hogy tetszik?


Vélemény, hozzászólás?