Battlefield Hardline – újabb DLC vált ingyenessé


Legutóbb a Battlefield 4-hez tölthettünk le ingyen DLC-t, most pedig a Battlefield Hardline újabb bővítményére csaphatunk le, hamarosan minden platformon.

Ha még nem figyelmeztettünk volna elégszer titeket, akkor megtesszük újra: nem érdemes már Premiumot venni sem a Battlefield 4-hez, sem a Battlefield Hardline-hoz, hiszen előbb-utóbb mindegyik DLC-t letölthetjük majd bármiféle költségek nélkül. A Battlefield 4 esetében a Naval Strike volt az utolsó ingyenes tartalom, míg a Hardline kapcsán a Betrayal vált ingyenessé július elején és máris itt a következő. 

A sort a Hardline DLC-je, a Criminal Activity folytatja, amely négy pályát (Code Blue, Backwoods, The Beat, Black Friday), négy új fegyvert (köztük egy Tommy Gunt), két fegyverkiegészítőt, két járművet (az egyik egy lowrider), hat maszkot, egy erős kütyüt és egy vadonatúj játékmódot (Bounty Hunter) kínál. A Criminal Activity DLC-t most teljesen ingyen tölthetik a Gold előfizetők az Xbox Store-ból, de hamarosan elérhetővé válik az Originen és PlayStation Store-on keresztül is. 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oVWhsTBfau0]

Ti játszotok még a Battlefield Hardline-nal vagy már a Battlefield 1-re készültök?


Vélemény, hozzászólás?