Befutott a Friday the 13th zúzós előzetese


Új előzetes látott napvilágot a Gun Media és az IllFonic által 2015 közepén bejelentett, a Kickstarteren és a BackerKiten több mint 1,1 millió dollárt összekalapozó játékról.

Az Unreal 4 motorral meghajtott, a többjátékos túlélést fókuszba állító, nyílt világú, külsőnézetes akcióhorror akkoriban még Slasher Vol. 1: Summer Camp munkacímen futott, ám a projekthez azóta sikerült megnyerni Sean S. Cunninghamet, a Péntek 13 széria főrendezőjét, így az immár hivatalosan is licenszelt játékban maga Jason Vorhees fogja borzolni idegeinket – illetve kioltani szerencsétlen hőseink életét.

A játék cselekménye az 1980-ban elkészült mozifilmével párhuzamosan fog játszódni, és a PAX-on most közzé is tettek egy, a korabeli hangulatra VHS-effektekkel és zúzós metálzenével ráerősítő klipet, amelyben a brutális gyilkosságok hiperrealisztikus megjelenítéséről ismert legendás trükkmester, Tom Savini által rendezett merényletek montázsában „gyönyörködhetünk”. Savini felel egyébként a játék filmszerű beállításaiért is, valamint a produceri teendőkben is szerepet vállalt.

A Friday the 13th: The Game idén októberben jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re. Nektek az eddig látottak alapján hogy tetszik a játék?

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?