Befutott a Micro Machines World Series első játékmenet előzetese


A júniusban érkező Micro Machines World Series a 2006 óta szünetelő játékautós franchise-t indítja újra. A most kiadott első játékmenet-előzetes alapján igen kaotikus versenyeken és lövöldözéseken vehetünk részt a játék segítségével.

A program kreatív producere, Chris Gray elmondása szerint a World Series újszerűen nyúl a szériához, de ugyanakkor az alapjai ugyanazok maradnak, így reményei szerint a régi és új játékosok, valamint minden korosztály tagjai egyaránt élvezni fogják.

A klasszikus Race és Elimination játékmódok mellet a nagy újdonság a Battle módok lesznek. Ezek 15 különböző arénában (például kert vagy játékszoba) játszódnak, és lesznek közöttük zászlóelszedős, területfoglalós és sima deathmatch játékfajták is. Az arénák maguk is veszélyesek lesznek a játékosokra, többek között lézereket és körfűrészeket kell kikerülni, sőt, az egyik pálya egy az egyben az éhes vízilovas társasjáték táblája, ahol minket is bármikor bekaphatnak a műanyag állatok.

Amitől viszont igazán kaotikus lesz a játék, az az, hogy versenyzős és csatázós játékmódokban is 12 játékos vehet részt egyszerre, az előzetes videójában kiválóan látszik is a játék vizuális túlzsúfoltsága.

A Micro Machines World Series-ben 12 új jármű lesz (terepjáróktól kezdve a tankokig), mindegyik más gyengeséggel és erősséggel lesz megáldva. Ezekre aztán mindenféle fegyvereket szerelhetünk, de lesznek hozzájuk festések és győzelmi pózok is.

A játék június 23-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, utóbbi platformon a Steamen keresztül lesz elérhető.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?