Bejelentették a Bulletstorm Remastered Editiont


Pár hónapja már keringenek pletykák arról, hogy a People Can Fly csapata felújítja a 2011-es roppant szórakoztató FPS-t, a Bulletstormot, a Game Awards Show alatt pedig most megtörtént a hivatalos bejelentés is: 2017. április 7-én érkezik a Bulletstorm: Full Clip Edition Xbox One, PlayStation 4, és PC platformokon a Gearbox kiadói égisze alatt.

A felújított változat minden korábbi kiegészítőt és térképet magában foglal, valamint új tartalmakat is kap, így például a Overkill kampány módot, amiben az elejétől kezdve a teljes fegyver- és képességarzenállal irthatjuk az ellenfeleket, az Echo opció pedig hat vadonatúj játéktérrel és friss kihívásokkal gazdagodik. A grafikát illetően sem lehet majd okunk panaszra, nagy felbontású textúrákkal, megemelt poligonszámmal, új karaktermodellekkel és animációkkal, jobb képfrissítési értékkel, PC-n és PS4 Prón pedig 4K felbontásban érkezik a felújítás.

Ahogyan a Gearbox ígérte, egy a Duke Nukemhez köthető meglepetéssel is készült, ugyanis akik előrendelik a Bulletstorm: Full Clip Editiont, azok ingyenesen megkapják a Duke Nukem’s Bulletstorm Tourt, ami lehetővé teszi, hogy Grayson Huntot az eredeti hangján, vagyis Jon St. John orgánumán megszólaló Duke karakterére cseréljük le a teljes játékban.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?